התחדשנו, מה דעתך

מידע ראשוני להגשת בקשה לרישיון עסק

הקפדה על שלב קריטי זה, תאפשר לכם תכנון נכון של העסק תוך ידיעה והיכרות עם דרישות התקינה והגופים השונים. מחלקת רישוי וקידום עסקים בירוחם מזמינה את כל בעלי העסקים לפגישת אפיון ראשוני במסגרתה תוכלו לקבל מידע חיוני שיסייע לכם להימנע מסנקציות משפטיות וגם מידע על סיוע והטבות ייחודיות לעסקים בירוחם.
עד אז, ריכזנו עבורכם את השלבים והגורמים מהם תוכלו לקבל את המידע המקדים:

• בירור כל המידע הנדרש מראש מונע השקעה כספית ונטילת התחייבויות שייתכן ולא תוכל לעמוד בהן, במידה ולא תוכל לקבל רישיון עסק בסופו של יום
  • מידע המאפשר לבעל העסק לבחון האם השימוש המבוקש לעסק תואם את היתר הבנייה.
  • מידע המאפשר לבעל העסק לבחון האם בנכס קיימות חריגות בנייה (במחלקת רישוי וקידום עסקים ניתן לבדוק האם קיימות חריגות בניה, רק ככל שיש במחלקה מידע על חריגות כאמור)
  • מידע המאפשר לבעל העסק לבדוק האם היתר הבניה הקיים לעסק תואם את מצבו של העסק בפועל.

• מפעלים הרוצים לקבל חוות דעת מקדמית מאגף הנדסה ידרשו לבקש תיק מידע ממחלקת ההנדסה הכרוך בתשלום אגרה. מצ”ב קישור לתשלום
  • ניתן גם לבדוק באם המידע קיים באתר האינטרנט של המועצה המקומית ירוחם. במערכת מידע גיאוגרפי (GIS)

מהנדסת המועצה: הגב’ רמה מינדלין, טלפון: 08-6598260 דוא”ל: [email protected]

• החוק מאפשר קבלת “חוות דעת מקדמית” מגורמי הממשלה השונים, בהם גם משרד הבריאות, אשר אישורם נדרש לשם קבלת הרישיון. אותם גורמים ימסרו בכתב את דרישותיהם המקצועיות לשם מתן אישורם לרישיון העסק.
  • קבלת “חוות דעת מקדמית” ממשרד הבריאות כרוכה בתשלום אגרה על סך 324 ₪

ניתן לשלם את האגרה בהעברה בנקאית:
בנק הדואר 09
סניף 001
מספר חשבון 81072
יש לציין ע”ג האישור שההעברה בוצעה עבור חוות דעת מקדמית.

לסניף משרד הבריאות בבאר שבע:
כתובת: רחוב התקווה 4, קריית הממשלה, באר שבע (קומה ראשונה, חדר 1040)

שעות הפתיחה: 8:00-15:00

טלפון: 08-6263482

מנהלת מחלקת רישוי עסקים- שגית בהסטקר 0502020832 | [email protected] «» מנהלת המחלקה לקידום עסקים- יפית קמחי-אלנהורן 0503062604 | [email protected]

תתחדשו! האתר בהרצה
נשמח לשמוע את דעתכם כאן